In een kleine 5 maanden namen we in samenwerking met onze ketenpartner SallandWonen 58 woningen in Raalte onder handen. Nadat we begin februari keukens en toiletten, die daarvoor in aanmerking kwamen, vervingen, startten we eind februari met het verduurzamen en onderhouden van de woningen.

En dat gebeurde goed! De woningen aan de Kerspelweg/de Mars werden onder andere voorzien van dak- en vloerisolatie, nieuwe kozijnen met HR++ isolatieglas, een mechanisch ventilatiesysteem, een nieuwe meterkast en CV-ketel. Daarnaast werd bij een groot deel van de woningen ook een hybride warmtepomp geplaatst. Verder werden er zonnepanelen gelegd, voorzieningen aangebracht voor de flora & fauna en zijn de gevels (na)geïsoleerd en opnieuw gevoegd. Tot slot zijn de woningen ook opnieuw geschilderd.

Op wat opleverpunten en buitenschilderwerkzaamheden na, ronden we dit project zo vlak voor de bouwvakantie mooi af! Met een beoordeling van een 7,5 op het eindresultaat en daarnaast ook nog een bedankje van één van de bewoners mogen we trots zijn op dit project én op de fijne samenwerking met onze partijen en bewoners.

Ook wij willen de bewoners daarom bedanken voor hun medewerking en geduld en dat deden we door middel van een leuke attentie van SallandWonen bij onze laatste nieuwsbrief.

We wensen alle bewoners een fijne vakantie en veel woonplezier toe in hun zichtbaar opgeknapte woningen!